Soft drops

Våre «soft drops» produkter er kosttilskudd  basert på den nye og revolusjonerende leveringsformen for kosttilskudd – ConCordix.

Dråpene er en myk og tyggbar gelé, med en høy mengde aktive ingredienser og et utvalg smaker. Det er designet for å være enkelt, og gi deg det lille ekstra i hverdagen uten for mye stress og styr. Du trenger ikke vann for å skylle det ned, og det kan oppbevares tilgjengelig der du er i romtemperatur under 25 grader.

På grunn av den unike formuleringen, er de lette å svelge og leveres med et bredt spekter av naturlige smaker. Våre formuleringer kan «skreddersys» til hvert marked, og dekker et spekter av livsfaser og virkeområder. Den unike sammensetningen sikrer din velvære og at du opplever et minimum av ubehagelig oppstøt og ettersmak. Dråpene har også den fordelen å kunne levere en enda høyere mengde av aktive ingredienser sammenlignet med de fleste andre leveringssystemer som er på markedet. Dette innebærer at en ConCordix inneholder samme mengde aktive ingredienser tilsvarende 4 til 9 gummibjørner.

Vårt kosttilskudd er designet for å være sunnt og naturlig, og inneholder kun naturlige ingredienser og farger. Våre produkter blir ikke tilsatt sukker, og blir produsert og pakket enkeltvis forseglet som gir en god holdbarhet og hygiene. Kosttilskuddet blir produsert i Norge etter de strengeste retningslinjer, og i henhold til europeiske standarder. De aktive stoffer i våre kosttilskudd velges ut etter virkeområde og med bakgrunn i såkallte «EFSA Claims«.

Vi tilpasser det enkelte kosttilskudd til hvert enkelt marked, dette være seg med hensyn til smak, farge og / eller aktive ingredienser. Vi kan rette det mot et bestemt område, som for eksempel ledd eller hjertet, eller det kan være utformet for å passe inn i de ulike faser i livet som barn, graviditet, trening og mer. Klikk gjerne og inn på siden med våre produkter, og se hva vi til enhver tid har tilgjengelig.

Vi er forpliktet til å forbedre din helse!

Prima Pharma as – A HEALTHY LIFE!

Vi tilpasser det enkelte kosttilskudd til hvert enkelt marked, dette være seg med hensyn til smak, farge og / eller aktive ingredienser. Vi kan rette det mot et bestemt område, som for eksempel ledd eller hjertet, eller det kan være utformet for å passe inn i de ulike faser i livet som barn, graviditet, trening og mer. Klikk gjerne og inn på siden med våre produkter, og se hva vi til enhver tid har tilgjengelig.