Som vist, blander Krill olje seg med vann, mens normal fiskeolje forblir liggende på overflaten. Dette påvirker oppstøt og ettersmak, så vel som opptak av de aktive ingredienser i kroppen.
Hvis du ønsker å vite mer om fordelene av Krill Olje, anbefaler vi deg å klikke på linken og lese Lena Burri, Ph.D. – Krill Oil, The Superior source to omega-3 fatty acids. Du finner den her
Prima Pharma as – A HEALTHY LIFE!
Mer info om krill olje kapsler
-
Som en bærekraftig kilde til Omega-3 fettsyrer, har den to spesielle fordeler som klart skiller den fra andre omega-3 kilder:
- Dens Omega 3 fettsyrer er i fosfolipidform
- Tilstedeværelsen av astaxanthin.
- Krill Omega 3 fosfolipid gir normalt mindre ettersmak av fisk.
-
Krill olje har en bedre smak av omega-3 fosfolipider sammenlignet med Omega-3 triglyserider. For mange forbrukere som ønsker å øke omega 3 fettsyrer i kostholdet men reagerer på fiskeolje, kan krillolje være et meget godt alternativ. Krill oljen blandes med innholdet i magesekken, slik at uønskede oppstøt blir redusert til et minimum. Fosfolipider blir også tatt opp i kroppen lettere, fordi det ikke behøver å gå gjennom leveren først for å bli brutt ned og tatt opp i kroppen.
- Økte EPA og DHA plasmanivå med Superba Krill Oil fosfolipid.
-
Krill Omega 3 fosfolipider øker biotilgjengeligheten av vevceller i hjerte, øyne, lymfe, lever, nyrer, med mer.
- Krill Oil er en 10 ganger mer effektiv kilde til marine omega-3 fettsyrer enn fiskeolje.
Bruk venstre-/høyrepil for å navigere i lysbildefremvisningen eller sveip til venstre/høyre hvis du bruker en mobilenhet