Hvorfor krill olje

Som vist, blander Krill olje seg med vann, mens normal fiskeolje forblir liggende på overflaten. Dette påvirker oppstøt og ettersmak, så vel som opptak av de aktive ingredienser i kroppen.

Hvis du ønsker å vite mer om fordelene av Krill Olje, anbefaler vi deg å klikke på linken og lese Lena Burri, Ph.D. – Krill Oil, The Superior source to omega-3 fatty acids. Du finner den her

Prima Pharma as – A HEALTHY LIFE!

Mer info om krill olje kapsler

  • Som en bærekraftig kilde til Omega-3 fettsyrer, har den to spesielle fordeler som klart skiller den fra andre omega-3 kilder:
    • Dens Omega 3 fettsyrer er i fosfolipidform
    • Tilstedeværelsen av astaxanthin.
  • Krill Omega 3 fosfolipid gir normalt mindre ettersmak av fisk.
  • Krill olje har en bedre smak av omega-3 fosfolipider sammenlignet med Omega-3 triglyserider. For mange forbrukere som ønsker å øke omega 3 fettsyrer i kostholdet men reagerer på fiskeolje, kan krillolje være et meget godt alternativ. Krill oljen blandes med innholdet i magesekken, slik at uønskede oppstøt blir redusert til et minimum. Fosfolipider blir også tatt opp i kroppen lettere, fordi det ikke behøver å gå gjennom leveren først for å bli brutt ned og tatt opp i kroppen.
  • Økte EPA og DHA plasmanivå med Superba Krill Oil fosfolipid.
  • Krill Omega 3 fosfolipider øker biotilgjengeligheten av vevceller i hjerte, øyne, lymfe, lever, nyrer, med mer.
  • Krill Oil er en 10 ganger mer effektiv kilde til marine omega-3 fettsyrer enn fiskeolje.