Om oss

Ideen bak Prima Pharma kom sent i 2013 da grunnleggeren ikke kunne finne omega-3-produkter på markedet som hans familie likte. De opplevde store utfordringer med smak, refluks og ettersmak av fisk, som førte til at kosttilskuddene ikke ble tatt. Spørsmålet som oppstod var enkelt: Det må være flere som sliter med de samme utfordringene. Hva kan en unngå dette?

Grunnleggeren hørte om krillolje, og de fordeler denne har som langt på vei opphever disse punktene gjennom evnen til å blande seg med mageinnholdet. Han følte at dette var noe å satse på videre, og begynte å sondere markedet etter potensielle leverandører.

Etter å ha styrket organisasjonen, og lang tids vurdering av forskjellige produkter, ble det opprettet kontakt og inngått avtale med en av de største og mest anerkjente selskapene i markedet på krillolje. Av bekvemmelighetshensyn så en at den beste måten å levere oljen på, var gjennom en myk kapsel fyllt med den helsebringende krilloljen som ville være enkel å svelge. Den kunne da pakkes enkeltvis i brett, noe som sikrer holdbarhet, kvalitet og enkelthet.

Gjennomgangen av markedet avdekket et annet spørsmål; Er det et marked også for andre produkter med tilsvarende egenskaper? Kan dette tilsettes andre virkestoffer med helsebringende effekt? Under reiser rundt i verden så en også at det ikke alltid var like enkelt å ha tilgang til rent drikkevann, noe som er en fordel om ikke en nødvendighet når en tar en kapsel. Kunne dette løses på en enkel måte?

På bakgrunn av dette startet en ny sondering av markedet for å finne potensielle løsninger, og høsten 2015 ble det inngått kontakt med produsent om å få produsert og utviklet produkter basert på det revolusjonerende leverings systemet ConCordix. Dette systemet er meget fleksibelt, og møter de krav og forventninger som Prima Pharma har til sine produkter. Geleputene kan tygges, taes uten væske, og kan gjennom sin fleksibilitet tilpasse tilsetning av virkestoffer og smak til det enkelte marked og livsfase.

Som et resultat av dette sitter vi med noen av de beste produsenter i markedet for å sikre de beste kvalitetsprodukter tilpasset livsfaser og områder for den enkelte bruker. Siden vi mener at gode og nødvendige kosttilskudd skal være tilgjengelig for alle, er samtlige av våre produkter Halal.

Prima Pharma er i konstant vekst, og utenom Skandinavia er vi gjennom vårt samarbeid med forskjellige distributører og agenter i en prosess med Storbritannia, Øst-Europa og Midtøsten. Vi er alltid på utkikk etter gode muligheter, og er åpne for nye partnere også i andre regioner.

Vi er overbevist om at gjennom å forene vitenskap og natur vil vi også i fremtiden, som nå, kunne tilby praktiske og tilgjengelige høykvalitetsvarer tilpasset den enkelte brukers livsfaser.

For begge våre leveringssystemer, er vi i stand til å skreddersy produktet for hvert marked, problem-område og / eller faser i livet.

Alle våre produkter er produsert under de strengeste kontrolltiltak, og har sertifikater fra enten BRC, FDA eller andre kompetente organer for å sikre at sluttproduktet holder en så høy standard som mulig.