D vitamintilskudd

Husk å få i deg nok D-vitamin i vinter! Med D vitamintilskudd fra Prima Pharma kan både barn og voksne få i deg vitamin D3 – enkelt og smakfullt. 

Våre produkter

For oss nordmenn er det ekstra viktig å passe på å få i oss nok D vitamin, ettersom vi får mindre fra naturen enn de gjør andre steder i verden. Gjør det til en del av din daglige rutine å få i deg en av våre kosttilskudd som inneholder vitamin D3 – med våre ConCordix “soft chew”-puter er det enkelt og smakfullt for både små og store.

Hvorfor ta D vitamintilskudd?

Det er mange grunner til å passe på både ditt eget og familien din sitt inntak av vitamin D, og mange store fordeler med å unngå å ha mangel på D vitamin.

Vi mennesker får i oss denne vitaminen gjennom enkelte matvarer som fet fisk og lettmelk, men i hovedsak er det stråler fra solen som gjør at kroppen vår produserer dem. Dette gjør det ekstra viktig for oss nordmenn å være nøye med å ta tilskudd, da det store deler av året er mangel på sollys.

Vitamin D er viktig av flere grunner:

  • bidrar til å holde skjelett og tenner sunne
  • støtter nerve- og immunsystemet, samt hjernen vår
  • regulerer insulinnivåer og er bra for diabetes
  • opprettholder god lungefunksjon og bra for hjerte og karsykdommer

Skjelett og tenner

D vitamin spiller en viktig rolle når det kommer til reguleringen av kalsium og vedlikehold av fosfor i blodet. Disse faktorene er svært viktige for å opprettholde et sunt og frisk skjelett. Vitaminen hjelper tarmene våre å absorbere kalsium og å gjenvinne kalsium som nyrene ellers ville skilt ut.

For barn kan vitamin D-mangel føre til rakitt – en tilstand som gir hevelse av bein i ankler og håndledd, smerter i ben og armer, hjulbenthet og mulig hemmet lengdevekst. Hos voksne kan mangelen føre til osteomalacia, som kan gi dårlig bentetthet og muskelsvakhet. For noen kan også osteoporose være et resultat.

Booster immunsystemet vart

D vitamin gir også immunforsvaret vårt en boost, og hjelper til å holde det balansert gjennom hele forkjølelses- og influensasesongen. At immunforsvaret vårt er i god stand er svært viktig for å bekjempe alle type sykdommer, og din vitamin D status kan påvirke hvor effektivt immunforsvaret ditt er.

Immunforsvaret vårt bruker T-celler til å bekjempe virus, bakterier og kreft – uten D vitamin kan ikke T-cellene gjøre jobben sin. D vitamintilskudd er dermed en svært viktig å få i seg for å holde kroppen frisk og fri for sykdommer.

Våre D vitamintilskudd

Prima Pharma tilbyr ConCordix-produkter – en ny norsk teknologi som lar oss kombinere vannløselige- og oljebaserte ingredienser. Disse er gjort om til millioner av små dråper, samlet i en myk, tyggbar pute. Fordelene med denne teknologier er mange, blant annet er putene enkle å få i seg og kan tygges når- og hvor som helst uten inntak av mat og drikke. De er smakfulle og er designet for at du skal unngå å få sure oppstøt. I tillegg er kontaktflaten større enn på andre kapsler og piller, slik at du får en et 44% høyere opptak av ingredienser i magen. Vi tilbyr to ulike produkter som inneholder vitamin D:

Healthy Kids

Healthy Kids er et perfekt alternativ for å dekke behovet til dine barn for vitamin D. Som nevnt tidligere kan mangel på vitamin D hos barn føre til svært uønskede tilstander og økt risiko for å bli smittet av sykdommer som et svakt immunforsvar ikke kan bekjempe.

Vårt kosttilskudd gjør det enkelt å passe på at barnet får i seg det de skal av vitamin D3 og Omega 3 – teknologien som brukes gjør at våre “soft chews” har en god, barnevennlig smak av Tutti Frutti og at all fiskesmak er maskert av denne. Dermed blir denne en glede å ta hver dag for barn og unge voksne, og dekker hele deres dagsbehov for begge disse næringsstoffene.

Healthy Woman

Et annet av våre produkter laget med denne teknologien er Healthy Woman, et produkt som er designet for modne kvinner. Kosttilskuddet inneholder RE vitamin A, Omega 3 og vitamin E, K2 og D3.

Det er viktig for både små og store å være nøye på å ta tilskudd av vitaminer, spesielt D vitamintilskudd. Jo eldre vi blir, jo større blir risikoen for å få et stort antall sykdommer. Derfor trenger vi et immunforsvar som fungerer slik det skal.

Vi er Prima Pharma

Prima Pharma ble grunnlagt for å løse noe som for mange av oss er et hverdagsproblem: å finne kosttilskudd som alle i familien liker, som ikke gir ettersmak av fisk eller sure oppstøt. Etter en lang prosess ble det i 2015 underskrevet en kontrakt om å få produsert produktene grunnleggeren hadde lett etter – produkter basert på krillolje med høyt innhold av flere gode næringsstoffer.

Om du har spørsmål eller henvendelser om våre produkter kan du gjerne kontakte oss på mail post@primapharma.no. Sjekk ut alle våre kosttilskudd og bestill blant annet D vitamintilskudd enkelt her på våre nettsider.

Våre produkter