ConCordix

Prøv “soft drops” produktene fra Prima Pharma som er basert på ConCordix – en revolusjonerende ny leveringsform for kosttilskudd!

Bestill våre ConCordix produkter

Hva er ConCordix?

ConCordix er en ny norsk og revolusjonerende teknologi som brukes til å sette sammen kosttilskudd. Teknologien gir flere spennende fordeler, sammenlignet med tabletter og kapsler. 

ConCordix er en type myke geléputer som tygges og svelges. Gelatinbasen som brukes i putene er laget for å smake godt og å maskere smaken av sink og fiskeolje, noe som gjør det lettere for både barn og voksne å få i seg viktige vitaminer og andre tilskudd. De skal også minske risikoen for sure oppstøt, som ofte kan oppstå etter inntak av tabletter.

De tyggbare putene er også enkle å ta, når som helst og hvor som helst. Du trenger ikke ta dem med vann eller mat, og de tygges og svelges svært enkelt. Det er også plass til nok ingredienser i putene, opp til 620mg, slik at du kun trenger å ta én hver dag. 

En ny kombinasjon

Denne nye teknologien lar oss kombinere både olje og vannløselige ingredienser, da alt blir gjort om til millioner av små dråper som ligger inne i gelen. Dette øker kontaktflaten og gjør at ingrediensene i putene blander seg raskt med mageinnholdet. Sammenlignet med tradisjonelle “soft gels” får du 44% høyere opptak med ConCordix produkter, samtidig som du unngår sure oppstøt.

Med denne teknologien lager vi en smakfull, tyggbar “gel pute” der vi kan legge til ulike smaker uten at det påvirker hvilke næringsstoffer du får i deg. For de minste legger vi til smaker som Tutti Frutti, mens andre type tilskudd har smaker som Coca Cola. 

Våre ConCordix produkter

Vi tilbyr et bredt utvalg av norskproduserte produkter som er laget med ConCordix teknologien. Få i deg og familien din viktige næringsstoffer enkelt og smakfullt ved å inkludere en av våre produkter i deres daglige rutine.

Healthy Kids

For de minste har vi produktet Healthy Kids - et kosttilskudd som tilfører mer Omega 3 og Vitamin D3 til barnas kosthold. Dette bidrar til å opprettholde barnets normale hjerne-, hjerte-, bein- og blodforhold. Alt du trenger er én velsmakende kapsel daglig for å dekke barnets daglige behov. 

Healthy Training

Dette kosttilskuddet inneholder vitamin E, B12 og CoQ10, og er designet for å gi kroppen din en liten ekstra boost før trening. Vår “soft chew” pute er lett å ta og booster energinivået ditt, samt forbrenningen din.

Healthy Woman

Healthy Woman er et av våre ConCordix-kosttilskudd som er laget for at modne kvinner enkelt skal få i seg “det lille extra” – dette skal bidra til å opprettholde god helse og gi styrke til å møte hverdagen. Putene inneholder Omega 3, RE vitamin A, pluss vitamin D3, E og K2 MK7. 

Healthy Skin

Healthy Skin er perfekt for tenåringer og unge voksne som sliter med huden. Kosttilskuddet inneholder EPA, DHA, Omega 3, Argan oil, Zinc, Selenium, vitamin E og RE vitamin A som skal hjelpe deg å holde både huden og hjertet ditt friskt.

Healthy Weight

Med Healthy Weight får du litt ekstra hjelp til å opprettholde en normal forbrenning. Ingrediensen Choline spiller en stor rolle i å transportere fett i kroppen, mens Cola Nut Extract har vist gode resultater når det kommer til fettforbrenning.

Krillprodukter

Hos oss får du også flere produkter basert på krillolje. Les mer om disse og fordelene med krill her.

Les mer om produktene våre eller kontakt oss dersom du har noen spørsmål eller henvendelser. Vi har et stort utvalg ConCordix produkter – prøv dem ut i dag!

Våre produkter